اولین جلسه نشست اعضای جدید هیات اجرایی انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا با رئیس دانشگاه در سال 1399
ارسال شده در تاریخ 1399/06/26
اولین جلسه نشست اعضای جدید هیات اجرایی انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) با رئیس دانشگاه، با حضور خانم دکتر ملانظری رئیس دانشگاه ، خانم دکتر مژگان اثباتی دبیر جدید هیأت اجرایی انجمن، خانم دکتر لعبت درخشانی مدیر روابط عمومی دانشگاه و خانم پوران صفایی، خانم مریم صمدیان، خانم دکتر طیبه عزت اللهی، خانم سمیرا خاکساری از اعضای هیأت اجرایی انجمن و خانم پریا الماسی مسئول دفتر این انجمن، در روز چهارشنبه 19 شهریورماه 1399 ساعت 11 در سالن شورای ساختمان ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دبیر انجمن و اعضای هیأت اجرایی حاضر در جلسه به ارائه گزارش و بیان مسائل و مشکلات انجمن پرداختند و خانم دکتر ملانظری برای حل مشکلات راهکارهایی ارائه و برای بهبود فعالیت و رفع مشکلات و موانع انجمن قول مساعدت و همکاری دادند.

درابتدای این نشست خانم دکتر مژگان اثباتی گزارشی از نحوه برگزاری انتخابات دبیر انجمن ارائه داد و در مورد اساسنامه و شروع اصلاحات و بازنویسی اساسنامه گزارشی بیان داشت.
همچنین به تشکیل هفت کمیته برای انجام امور اساسی انجمن اشاره نمود و گفت این کمیته ها با مفاد اساسنامه مغایرتی ندارند و دست ما را برای فعالیت و بهبود عملکرد بیشتر باز می کنند.
کمیته های شکل گرفته به شرح زیر است :
1- کمیته تشکیلات
2- کمیته اشتغال و کارآفرینی
3- کمیته رسانه و تبلیغات
4- کمیته توانمندسازی و آموزش
5- کمیته مطالعات و پژوهش
6- کمیته محیط زیست
7- کمیته فرهنگی و اجتماعی
سپس خانم اثباتی گزارشی مختصر درباره عملکرد کمیته ها از اردیبهشت تا امروز ارائه داد و در ادامه مسائل و مشکلات برسر راه انجمن را برای خانم دکتر ملانظری تشریح نموده و از وی به عنوان ریاست این انجمن یاری و مساعدت خواست.
در ادامه جلسه خانم پوران صفایی به عنوان مسئول کمیته اشتغال و کارآفرینی به ارائه گزارش عملکرد خود پرداخت و به موانع و مشکلات برسرراه این کمیته نیزاشاره نمود.
سپس خانم مریم صمدیان مسئول کمیته رسانه و تبلیغات نیز گزارش کاملی از فعالیتهای کمیته خود ارائه داد که مهم ترین آن ارائه راههای جدید ارتباطی موثر برای انجمن و طراحی و راه اندازی سایت جدید انجمن بود که مورد توجه خانم دکتر ملانظری قرار گرفت.
خانم دکتر طیبه عزت اللهی که در زمینه انسان شناسی هنر فعال هستند گزارشی از نشست های برگزار شده این کمیته به صورت زنده در اینستاگرام ارائه داد و آمادگی این کمیته را برای تهیه تاریخ شفاهی دانشگاه الزهرا(س) و همچنین توسعه موزه انسان شناسی دانشگاه اعلام نمود.
خانم پریا الماسی نیز با توجه به سابقه فعالیتی خود به عنوان یک دانش آموخته فعال در این انجمن و همچنین مسئول دفتر انجمن به بیان مشکلات دانش آموختگان دانشگاه برای کاریابی و ارائه فضای مناسب برای آثار خود اشاره کرد و درخواست نمود با کمک به تقویت انجمن به نیازهای شغلی و انگیزشی دانش آموختگان پاسخ درستی داده شود.
در ادامه خانم دکتر درخشانی با توجه به نیاز دانشگاه برای جذب موثر دانش آموختگان همچنین به دست آوردن تعداد دانش آموختگان این دانشگاه از این انجمن درخواست همکاری نمود که امید است در آینده نزدیک با برگزاری جلساتی بین روابط عمومی دانشگاه و انجمن دانش آموختگان اقدامات موثری برای شناسایی دانش آموختگان دانشگاه و همینطور کمک به نیازهای متفاوت آنان انجام شود.
در پایان جلسه خانم دکتر ملانظری با تشکر از اقدامات و فعالیتهای اعضای جدید هیأت اجرایی، در مورد نکات مهم و درخواست دبیر و اعضای هیات اجرایی انجمن، توضیح و راهکارهایی ارائه نمود و همکاری خود را به عنوان ریاست انجمن و رئیس دانشگاه، برای حل مسائل و مشکلات این انجمن اعلام نمود.
گفتنی است که تصمیم بر این بود که همه اعضای هیأت اجرایی انجمن دانش آموختگان در نشست با ریاست دانشگاه حضور داشته باشند که به علت محدودیت مکان و دستورالعمل های بهداشتی در زمان شیوع کرونا امکان حضور تمام اعضا وجود نداشت و خانم دکتر پروین داداندیش، خانم پریسا موسی نژاد، خانم مریم کاظمی نسب، خانم ندا عطازاده، خانم اعظم وفائی، خانم ساغر محمدی و خانم نوری سادات ایجادی غایبین این جلسه بودند.