پیام تسلیت رئیس دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت درگذشت دکتر طوبی کرمانی
ارسال شده در تاریخ 1399/06/22
رئیس دانشگاه الزهرا(س) درگذشت دکتر طوبی کرمانی استاد برجسته دانشگاه و اولین بانوی فیلسوف ایرانی را تسلیت گفتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س) متن این پیام به شرح ذیل است:

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

با نهایت تأسف و تأثر باخبر شدیم دکتر طوبی کرمانی، استاد پرتلاش و پیشکسوت دانشگاه تهران، مفاخر علمی کشور و اولین زن فیلسوف ایرانی دعوت حق را لبیک گفته و به دیدار معبود شتافتند.
این استاد بااخلاق و این بانوی فرهیخته عمر بابرکت خویش را به تلاش و فعالیت در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و اجرایی صرف نموده اند و تربیت دانشجویانی پرشمار و نخبه حاصل یک‌عمر تلاش این استاد فرهیخته است که به لطف خدا الزهرائیان نیز از موهبت شاگردی این معلم بااخلاق بی بهره نبوده اند و بسیاری از استادان برجسته دانشگاه الزهرا زمانی دانشجوی ایشان بوده اند. همچنین عضویتشان در هیات تحریریه مجله زن و خانواده پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا نیز از زمره خدمات ایشان به این دانشگاه است.
این‌جانب ضمن ابراز تاسف درگذشت این استاد ارجمند را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور، خانواده و بازماندگان سوگوار ایشان تسلیت گفته، رحمت و غفران واسعه الهی را برای آن بانوی فرهیخته طلب می‌نمایم.

مهناز ملانظری
رئیس دانشگاه الزهرا