1399/07/12
اطلاعیه شرایط کاری از 13 مهرماه 1399

📣 به اطلاع همکاران محترم می رساند با عنایت به شرایط بیماری کرونا در تهران کلیه کلاس های درس شامل دوره های دکتری که قبل از این حضوری برگزار می شد، به صورت مجازی دایر خواهد بود.

🔹فعالیت های پژوهشی و آموزشی بدون وقفه در محیط مجازی ادامه دارد و یک سوم کارکنان نیز می توانند با تایید بالاترین مقام مافوق خود خدمات شان را به صورت مجازی و بدون مراجعه به دانشگاه ارائه نمایند.

🔹به هر حال همکاران بخش های پشتیبانی، آموزش و فناوری اطلاعات و پشتیبانی آموزش مجازی باید همانند گذشته به گونه ای عمل کنند که اختلال و وقفه ای در فعالیت های آموزشی صورت نگیرد.

🔹مادران دارای فرزند زیر سه سال و نیز همکاران با بیش از 60 سال و نیز بیماران زمینه ای در اولویت ارائه خدمات مجازی می باشند.

🔹همچنین افرادی که خود یا فرزند یا همسرشان مشکوک یا مبتلا به کرونا می باشند باید در قرنطینه بمانند و مراتب را به مقام مافوق و امور اداری اطلاع دهند.

♦️هر گونه تغییر در شرایط یا ساعات کاری با اعلام دولت یا ستاد ملی کرونا متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

معاونت اداری و مالی دانشگاه الزهرا

تعداد بازدید: