۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

حضور آقای دکتر عبداللهی در دوره آموزشی« آموزش خانواده و فرزند پروری» در سازمان امور دانشجویان

ارسال شده در تاریخ 1402/12/23

دوره آموزشی« آموزش خانواده و فرزند پروری» در سازمان امور دانشجویان با حضور کارکنان و مدیران سازمان امور دانشجویان برگزار شد سازمان امور دانشجویان، دوره آموزشی«آموزش خانواده و فرزند پروری» در راستای سیاست‌های جوانی جمعیت و حمایت از بنیان خانواده، با هدف آموزش ازدواج، مدیریت رفتاری به والدین در تربیت فرزند، توسط دفتر طرح و برنامه برگزار شد. دکتر عباس عبداللهی، عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا، روانشناس و مدرس دوره، ضمن آموزش در قالب طرح پرسش و پاسخ از شرکت‌کنندگان، به تدریس سرفصل‌های این دوره پرداخت. وی عوامل فردی، خانوادگی و محیطی را ازجمله عوامل مؤثر در ازدواج و تربیت فرزند معرفی کرد و به تعریف سبک‌های ازدواج، مشاوره قبل از ازدواج، شناخت طرفین و فرزندپروری پرداخت. عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا «س» در پایان این دوره، به سؤالات، دغدغه‌ها و چالش‌های تربیتی والدین حاضر در این هم‌اندیشی پاسخ داد.

• 1_0
  • 2_0
  • 3_0

انجمن مشاوره و راهنمایی