برگزاری آزمون مهارت یابی و اشتغال دانشجویان در حوزه دوخت و دوز

ارسال شده در تاریخ 1403/04/17
برگزاری آزمون مهارت یابی و اشتغال دانشجویان در حوزه دوخت و دوز

امروز، یکشنبه 17 تیر ماه، آزمون مهارت یابی و اشتغال دانشجویان در حوزه دوخت و دوز در کارگاه طراحی لباس و دوخت دانشکده هنر الزهرا (س) برگزار شد. در این آزمون که با همکاری دانشگاه الزهرا (س) و شرکت پوشاک پنطاسیا انجام پذیرفت، دانش عملی و نظری دانشجویان و خانواده کارکنان دانشگاه الزهرا (س) که با دوخت و دوز آشنایی داشتند، مورد ارزیابی قرار گرفت. هدف از برگزاری این آزمون, ایجاد اشتغال پایدار برای دانشجویان و خانواده کارکنان دانشگاه است. در این مرحله سطح توانایی شرکت‌کنندگان مشخص می‌شود تا در صورت نیاز آموزش‌های لازم برایشان در نظر گرفته شود تا در کارگاه تولیدی دانشگاه الزهرا (س) به تولید پوشاک اشتغال یابند. این تولیدی با ایجاد اشتغال برای حداقل 100 نفر، در حال حاضر برای تامین نیاز پوشاک دانشجویان و کارکنان دانشگاه الزهرا (س) می باشد. قدم بعدی علاوه بر تولید، طراحی لباس توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته طراحی پارچه و لباس دانشکده هنر الزهرا (س) خواهد بود. این واحد تولید انواع پوشاک برای کلیه اقشار جامعه و صادرات را در چشم انداز آینده خود دارد.

tempShow
 تهران،خیابان شیخ بهایی -میدان شیخ بهایی-دانشگاه الزهرا -دانشکده هنر کدپستی : 1993893973
تلفن : 85692525-88035801 فاکس : 88035801
 art[at]alzahra.ac.ir