برگزیده شدن دکتر رستم پور، به عنوان استاد نمونه کشوری

ارسال شده در تاریخ 1403/02/11
برگزیده شدن دکتر رستم پور، به عنوان استاد نمونه کشوری

سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیئت علمی نمونه کشوری با تقدیر از 65 استاد نمونه دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، روز سه شنبه مورخ 11 اردیبهشت ماه  میزبان آیین هر ساله تجلیل از استادان نمونه کشوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از روسای دانشگاه های سراسر کشور ازجمله رئیس محترم دانشگاه الزهرا (س) به همراه معاون محترم آموزشی و برخی از اعضای هیئت علمی بود.
برگزیدگان نمونه کشوری دانشگاه الزهرا (س) جناب آقای دکتریدالله اردوخانی و سرکار خانم دکتر رقیه رستم پور ملکی بودند.
دانشکده ادبیات این موفقیت را به سرکار خانم دکتر رستم پور تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت‌های هر چه بیشتر را از خداوند منان خواستار می‌باشد.

• رگزیده شدن دکتر رستم پور، به عنوان استاد نمونه کشوری_0

گروه زبان و ادبیات عربی