بیانیه ریاست محترم دانشگاه الزهرا(س) درپی شهادت جانسوز دبیرکل حزب الله لبنان

بیانیه  ریاست محترم دانشگاه الزهرا(س) درپی شهادت جانسوز دبیرکل حزب الله لبنان

"بسم الله قاصم الجبارین"
اسرائیل به آخر خط رسیده است

جنایتکاران صهیونیست بدانند که بسیار کوچکتر از آنند که به ساخت مستحکم حزب‌الله لبنان صدمه‌ی مهمی وارد کنند. همه‌ی نیروی مقاومت منطقه در کنار حزب‌الله و پشتیبان آن است. سرنوشت این منطقه را نیروهای مقاومت و در رأس آنان حزب‌الله سرافراز رقم خواهد زد. امروز هم لبنان به حول و قوه‌ی الهی دشمن متجاوز و خبیث و روسیاه را پشیمان خواهد کرد. بر همه‌ی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند.
                                                                                                                                                            "مقام معظم رهبری"

از زمانی که کنگره سوئد تشکیل رژیم غاصب صهیونیست را رقم زد سالهاست که جنایات ددمنشانه این وحوش اشغالگر قلب بشریت را به درد آورده است.
در پی شکست‌های ترمیم ناپذیر این رژیم گرگ صفت در برابر مقاومت فلسطین و ایستادگی مردم غزه و سرشکستگی او در مقابل اراده پولادین رزمندگان جبهه مقاومت اینک وحشیانه لبنان سربلند را به خاک و خون کشید و سید و سرور مقاومت، مومنی حکیم و وارسته را به شهادت رساند.
شهید سید حسن نصرالله بیش از 30 سال نهال حزب الله لبنان را با عبور دادن از طوفان‌های سهمگین تبدیل به درختی تناور و ریشه‌دار کرد.
بی تردید این جنایات ددمنشانه رژیم جعلی صهیونیستی بدون کمک مالی، نظامی و اطلاعاتی دولت آمریکا و اذنابش انجام نمی‌گیرد.
اینجانب مصیبت وارده را به حضرت ولی عصر ارواحنا له الفداه، نائب بر حقش ( حفظه الله) ، ملت‌های مقاوم و مجاهد به ویژه ملت بزرگ لبنان ، همه مستضعفان و مظلومان جهان و نیز دانشمندان و دانشگاهیان تسلیت عرض مینمایم.
یقین داریم راه سید مقاومت استوارتر از قبل ادامه خواهد یافت؛ شهادت این سید بزرگوار بی‌شک آغاز شکوفایی نصرالله‌هایی است که اسرائیل را به زودی از صحنه ی روزگار محو خواهند ساخت. ان شاءالله.
به گفته سید شهید مقاومت، ما همگی فرزندان مکتبی هستیم که پیامبران آن شهیدند امامان آن شهیدند و رهبران آن نیز شهید هستند(بهمن 86)
و به فرموده قرآن کریم فتح بزرگ بهایش قربانی های عظیم است.
مقاومت همچنان ادامه دارد...
نصر من الله و فتح قریب.
                                                                                                                                                              زهرا ناظم بکائی
                                                                                                                                                                 رئیس دانشگاه الزهرا(س)