تقدیر از یادگاران شهدای جنگ تحمیلی در دانشگاه الزهرا (س)

ارسال شده در تاریخ 1403/07/07
تقدیر از یادگاران شهدای جنگ تحمیلی در دانشگاه الزهرا (س)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س) روز چهارشنبه مورخ 4 شهریور 1403 طی مراسمی از مقام شامخ شهیدان راه حق تجلیل گردید.

در ابتدای این رویداد هیات رییسه, مدیران و سایراعضای دانشگاه با حضور در مزار شهدای گمنام این دانشگاه به شهیدان والامقام 8 سال دفاع مقدس ادای احترام نموده و سپس با گردهمایی در سالن اجتماعات پرنیان معاونت فرهنگی دانشگاه الزهراجهت ادای احترام به خانواده معزز شهدا گردهم آمدند.
در ابتدای جلسه زهرا ناظم بکایی رییس دانشگاه الزهرا (س) با ذکر سلام بر سیدالشهدا و یاران باوفایشان بیان داشت که شهدای دفاع مقدس ایران اسلامی نیز رهرو امام حسین (ع) بودند و پاسداشت، ترویج و تبیین دفاع مقدس توجه و اهتمام جدی همگان را میطلبد و بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب باید مراقب نفوذ و تحریف در این رخداد عظیم تاریخی بود.
در ادامه این جلسه محمدرضا عصاری معاون اداری مالی این دانشگاه که از رزمندگان دفاع مقدس بود، خاطراتی از دوستان شهید و هم‌رزمان قدیم روزگار جنگ تحمیلی را روایت کرد و بیان داشت که استقامت مومنانه آن بزرگواران، زمینه ساز پیروزی و جلب امداد غیبی الهی گردید.
در پایان این مراسم از فرزندان و خانواده محترم شهدای دفاع مقدس که در دانشگاه الزهرا حضور دارند تجلیل و قدردانی شد.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_default_block8946
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+