1403/04/18 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_olampiad-569d2ad8-eb22-4559-92ad-532a0e806f46.jpg
اعلام اسامی برگزیدگان دانشگاه الزهرا (س) در مرحله اول بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی سال 1403
16 نفر از دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) از 8 دانشکده در مرحله اول بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی و آزمون کارشناسی ارشد سال 1403 به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س) به نقل از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در صبح و بعد از ظهر روز جمعه 5 مرداد 1403 در مراکز دانشگاه‌های مناطق دهگانه ی کشور برگزار می‌شود.
لازم به ذکر است، راه یافتگان به مرحله نهایی المپیاد، می بایست از 12 لغایت 16 تیر برای انتخاب شهر محل آزمون از طریق درگاه اطلاع رسانی مرکز المپیاد علمی دانشجوی کشور اقدام نمایند.
روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، ضمن تبریک به این دانشجویان، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و جامعه دانشگاهی الزهرا (س) آرزوی استمرار موفقیت در مرحله نهایی المپیاد برای این دانشجویان دارد.
اسامی برگزیدگان و کسب اطلاعات بیشتر پیرامون شرکت در مرحله نهایی المپیاد را در فایل زیر مشاهده نمائید.

اسامی برگزیدگان

تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+