1403/04/11 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_5e787ca2-f352-4813-a222-12829762d592-549b650d-e454-491a-9846-892d036db1f7.jpg
بازدید رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه الزهرا (س) از دانشکده فنی مهندسی
دکتر ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا(س) به همراه هیأت رئیسه دانشگاه، روز شنبه 2 تیر 1403 از دانشکده فنی مهندسی دانشگاه بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، در این بازدید که ازساعت 10:30 تا 12 به طول انجامید، ریاست دانشگاه و هیأت همراه، ضمن بازدید از فضای دانشکده مذکور، با اعضای هیأت علمی نیز به گفتگو پرداختند.
در ابتدای جلسه رئیس دانشکده فنی مهندسی دکتر جعفر باقری نژاد به تاریخچه ظهور رشته ها و مقاطع مختلف این دانشکده از سال 1373 تا کنون و تعداد اعضای هیأت علمی، دروس ارائه شده، دانشجویان، محققین پسادکتری، کارگاه ها برای انتقال مهارت، فضای آموزشی و همچنین ذکر برنامه های آینده برای ساختار منعطف دانشکده ، توسعه دانش بنیان، شرکت های زایشی، دوره های آزاد برای مهارت افزایی رشته های غیر مهندسی، مرکز پژوهشی برای تغییر و توسعه انرژی، هوش مصنوعی و شاگرد پروری پرداختند.

در ادامه جلسه گفتگوهایی نیز از سوی اعضای هیأت علمی با هیئت رئیسه شکل گرفت.

دکتر ناظم بکایی بعد از شنیدن مطالب مطرح شده در جلسه بیان داشتند:
"هدف از بازدیدهای این دوره از دانشکده های مختلف و دیدار با اساتید بزرگوار این است که مشکلات را به حداقل برسانیم . ما همه در کنار هم هستیم و این در کنارهم ایستادن و همفکری های جمعی باعث هم افزایی و رفع مسائل جامعه دانشگاهیمان خواهد شد .”

ایشان با ترسیم چشم انداز 5 و 10 ساله دانشگاه اظهار داشتند:
" شما به عنوان استادان برجسته بفرمایید که دانشکده فنی مهندسی دانشگاه الزهرا در 5 سال آینده چه ویژگی هایی خواهد داشت چه پروژه هایی باید در حوزه هوش مصنوعی و دنیای فنآوری برای شما تعریف شود. "

دکتر بکایی تأکید نمودند :
” وقت آن است که دانشکده فنی مهندسی در مجامع بین المللی هم الگو باشد به ما رهنمود بدهید ما نیز از برنامه ها و اهداف شما حمایت خواهیم کرد.”
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+