1403/03/30 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_ca576b2b-2fe7-492e-9c55-ed9387fb4238-08ada52a-5e36-4ce8-bd01-4fdff2d9d36f.jpg
بازدید رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه الزهرا (س) از دانشکده شیمی
دکتر ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا(س) به همراه هیأت رئیسه دانشگاه، روز شنبه 26خرداد 1403 از دانشکده شیمی دانشگاه بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، در این بازدید که ازساعت 14:30 تا 17 به طول انجامید، ریاست دانشگاه و هیأت همراه، ضمن بازدید از فضای دانشکده مذکور، با اعضای هیأت علمی نیز به گفتگو پرداختند.
در ادامه گفتگوهایی نیز از سوی اعضای هیأت علمی با هیئت رئیسه شکل گرفت.
در ابتدای جلسه رئیس دانشکده شیمی دکتر دهقانپور به بیان توضیحاتی در ارتباط با تعداد اعضای هیأت علمی ، رشته ها، کارمندان، دانشجویان، هسته ها، دانشجویان پسا دکتری در مقاطع مختلف ؛ دروس سرویسی، دروس کاربردی با محوریت نیاز و تقاضا محور همچون شیمی مواد آرایشی بهداشتی، شیمی جرم شناسی برای ارتباط مؤثرتر با محیط خارج دانشگاه، امور اجرایی، امکانات آزمایشگاهی، پرداختند .
رئیس دانشگاه الزهرا(س) دکتر ناظم بکایی با قدردانی از پیشرفتها و افتخارات دانشکده شیمی در بخش دستآوردهای پژوهشی بیان داشتند که یکی از اهداف کلان نقشه جامع علمی کشور پرداختن به علوم پایه است که باید راهبردها در آن معلوم باشد .
سپس ایشان با اشاره به فنآوری های جدید، کوآنتوم و هوش مصنوعی ، از اعضای هیأت علمی برجسته دانشکده شیمی برای تدوین برنامه پنج و ده ساله سوم دعوت به مشارکت نمودند.

تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+