1403/03/26 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_سردر-ae907e5e-2725-4925-98e6-46b139b48bf5.jpg
دانشگاه الزهرا(س) مقام اول در رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز-تاثیر 2024
دانشگاه الزهرا(س) با کسب رتبه 600-401 در رتبه‌بندی تایمز تاثیر 2024 موفق به صعود 200 پله‌ای در این رتبه بندی شد.
 براساس جدیدترین نتایج منتشر شده موسسه رتبه‌بندی تایمز درخصوص رتبه‌بندی تایمز تاثیر، دانشگاه الزهرا(س) از میان 1963 دانشگاه از سراسر جهان موفق به کسب رتبه 600-401 و رتبه اول در بین 29 دانشگاه ایرانی شرکت‌کننده شده است.

به گزارش روابط عمومی به نقل از مرکز ارزیابی وپایش عملکرد دانشگاه الزهرا(س) در هدف «برابری جنسیتی» موفق به کسب رتبه 32 جهانی و در اهداف «آب سالم و بهداشتی» و «رشد اقتصادی و مشاغل پایدار» با رتبه 84  و 86 جزو 100 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است؛ همچنین در هدف «زیستن پایدار در آب» موفق به کسب رتبه‌ 200-101 شده است.
شایان ذکر است دانشگاه الزهرا(س) نسبت به سال گذشته 200 پله ارتقا رتبه داشته است.
نتایج این رتبه‌بندی، اولین بار در سال 2019 منتشر شده است که بر اساس آخرین نسخه منتشر شده، 2152 دانشگاه از 125 کشور دنیا در آن شرکت کرده و مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند. این رتبه‌بندی به ارزیابی اثرگذاری اجتماعی و اقتصادی دانشگاه‌ها به منظور تحقق توسعه پایدار توسط موسسات آموزش عالی، می‌پردازد. مؤسسه تایمز در خصوص این رتبه‌بندی، با توجه به سه حوزه پژوهش، توسعه و نظارت به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها می‌پردازد.
گفتنی است معیارهای رتبه‌بندی حوزه پژوهش از اطلاعات ارائه شده توسط الزویر(Elsevier) حاصل شده است. در حوزه توسعه از شواهد و مدارکی که از سوی دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف پایداری ارائه شده، استفاده می شود. همچنین ارزیابی هر هدف شامل شاخص‌های آماری است که به منظور ارزیابی عملکرد موسسات، مورد بررسی قرار می‌گیرند.
29 دانشگاه‌ ایرانی شرکت کننده در این رتبه‌بندی (دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم و وزارت بهداشت) به شرح زیر می باشند: الزهرا(س)، علوم پزشکی ایران، علوم پزشکی کرمان، علوم پزشکی مازندران، محقق اردبیلی، تهران، علوم پزشکی جندی شاپوراهواز، علوم پزشکی کرمانشاه، شهید بهشتی، صنعتی شریف، کردستان، علوم پزشکی زنجان، صنعتی امیرکبیر، صنعتی نوشیروانی بابل، علوم پزشکی سمنان، شهید باهنر کرمان، علوم پزشکی شهرکرد، صنعتی شیراز، کاشان، زنجان، علوم پزشکی ارومیه، ایلام، بین المللی امام خمینی، پیام نور، هرمزگان، مراغه، مازندران، علم و فرهنگ، سیستان و بلوچستان

تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+