1403/02/13 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_photo_2024-05-03_19-37-29-bbabeca7-0ed4-4c37-8480-27d32135a138.jpg
دریافت« جایزه شیخ مفید »بنیاد ملی نخبگان توسط دو عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س)
همزمان با گرامی داشت روز معلم از دو عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا(س) با اعطای «جایزه شیخ مفید» بنیاد ملی نخبگان ، به عنوان اساتید منتخب شاگرد پرور تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، از دکتر الهه مرندی و دکتر خدیجه مظفری، به عنوان استادان الگو ، پرورش دهنده و هویت‌بخش که در اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان اثرگذار بوده اند تجلیل شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور با اشاره به حمایت از استادان محور و الگو، درتربیت دانشجویان توانمند، نوآور و اثرگذار گفت: این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را راجع به گذشته، پیشینه و وضعیت کشور،به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری یابد.

تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+