1402/12/05 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_taghdir-0ef397a1-efd2-452a-9a0b-e07e8108afef.jpg
حضور دانشگاه الزهرا(س) درهشتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر سال 1402
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، در هشتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر سال 1402 از دکتر زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا(س) تقدیر شد. متن پیام به شرح ذیل است:

سرکار خانم دکتر بکایی
(دانشگاه الزهرا)
با سلام و احترام
هشتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 8) که با شعار پیوند نسلی؛ پاسداشت هویت در پهنه جهانی و رویکرد مردمی سازی صنایع دستی و تحقق اقتصاد هویت بنیان برگزار شد، فرصتی بود برای تعمیق و تحکیم تعامل و ارتباط میان دانشگاه‌ها و فعالان صنایع دستی که در جلسات تخصصی «ایران نشست» مورخ 1402/11/29 نمود بارز یافت.
لذا از شما بابت همکاری و تعامل ارزشمند در برگزاری همایش و نشست مذکور تشکر و قدردانی می‌شود. امید است در پرتو عنایت خداوند منان همواره موفق و موید باشید.

تعداد بازدید: 1917
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+