1402/11/24 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_photo9735047098-f46b8b00-c64d-4d59-9a18-3e1d12a03202.jpg
تقدیر از طرح عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) به عنوان طرح برگزیده دانشگاهی/ پژوهشگاهی سال 1402
از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طرح‌ دکتر بهرام صادقی بی‌غم عضو هیئت علمی گروه علوم کامپیوتر دانشکده علوم ریاضی دانشگاه الزهرا(س) به عنوان طرح برگزیده دانشگاهی/ پژوهشگاهی سال 1402 انتخاب و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، طرح دکتر بهرام صادقی بی‌غم عضو هیئت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه با عنوان: "شاخص‌های کلیدی عملکرد و سیستم‌های تصمیم یار مبتنی بر علم داده و هوش تجاری" با هدف تعریف و پیاده‌سازی شاخص‌های کلیدی عملکرد برای سنجش بهره‌وری واحدهای مختلف صنعت، پیش‌بینی مصرف مواد، بودجه‌بندی، ارائه برنامه تولید و داشبوردهای کنترلی برای نظارت بر کارخانه و... در شرکت شیرآلات صنعتی میراب اجرا شد.
روابط عمومی به نمایندگی از جامعه علمی دانشگاه الزهرا(س) این موفقیت را ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی مسألت دارد.
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+