1402/07/01 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_photo_2023-09-23_10-13-33-07a1901a-9f64-47b9-91a3-1b550b9c21ce.jpg
کسب مقام قهرمانی دانشگاه الزهرا (س) در اولین جشنواره بازی‌های بومی و محلی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه‌های کشور
تیم دانشگاه الزهرا (س) در اولین جشنواره بازی‌های بومی و محلی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه‌های کشور موفق به کسب مقام‌های برتر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، اولین جشنواره بازی‌های بومی محلی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور بیش از 400 دانشجو پس از سه روز برگزاری در دانشگاه ارومیه، با معرفی برترین‌های رشته‌های انفرادی و تیمی و برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

تیم ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه الزهرا(س) در این مسابقات مقام اول رشته‌های "الختر"و " چوب کشی "( تیمی) و"لی لی مرحله‌ای (انفرادی)" و مقام دوم رشته‌های "لی لی مرحله‌ای(انفرادی)" و "هفت سنگ مهارتی(انفرادی) " و مقام سوم رشته "دال‌پلان" ( تیمی) را به خود اختصاص داد و در مجموع تیمی هم قهرمان مسابقات دانشگاه‌های کشور شد.

روابط عمومی به نمایندگی از جامعۀ علمی دانشگاه الزهرا(س)، ضمن عرض تبریک این موفقیت، سلامتی و توفیقات روزافزون ورزشکاران الزهرایی را از درگاه خداوند متعال آرزومند است.
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+