1402/04/11 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_photo_2023-07-02_19-46-35-648ed143-3478-460e-9c97-9c21e9e62bf4.jpg
تجلیل از عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) به عنوان سرآمد آموزشی سال 1402
در پنجمین اجلاس ملی کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره و نخستین اجلاس ملی سرآمدان آموزشی، دکتر شهناز شایان‌فر استاد دانشگاه الزهرا (س) به عنوان سرآمد آموزشی سال 1402 معرفی و تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، پنجمین اجلاس ملی کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره و نخستین اجلاس ملی سرآمدان آموزشی با حضور حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران آموزشی وزارت علوم امروز یکشنبه 11 تیر در سالن همایش‌های بین الملل ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این مراسم، 18 عضو هیئت علمی از میان 300 عضو هیئت علمی معرفی شده از سوی دانشگاه‌ها به عنوان سرآمد آموزشی و 14 نفر از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان سرآمد کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره معرفی و تجلیل شدند.
گفتنی است؛ دکتر شهناز شایان‌فر دارای مدرک دکتری فلسفه و کلام اسلامی و در حال حاضر دانشیار گروه فلسفه و حکمت اسلامی دانشگاه الزهرا (س) است.
از وی تاکنون بیش از 5 کتاب و 55 مقاله علمی به چاپ رسیده است
لینک صفحه دکتر شایان‌فر:
روابط عمومی به نمایندگی از جامعۀ علمی دانشگاه الزهرا(س)، ضمن عرض تبریک به ایشان، سلامتی و توفیقات روزافزونشان را از درگاه خداوند متعال آرزومند است.

تعداد بازدید: 3133
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+