1402/03/17 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_Untitled-2-29d5699b-58ee-42be-b195-1d1f8a5f848f.jpg
درخشش دانشگاه الزهرا(س) در رتبه بندی بین المللی تایمز-تاثیر 2023
براساس جدیدترین نتایج منتشر شده موسسه رتبه‌بندی تایمز در خصوص رتبه‌بندی تاثیر، دانشگاه الزهرا موفق به کسب رتبه 800-601 در بین 1591 دانشگاه از سراسر جهان و 20 دانشگاه ایرانی شرکت‌کننده شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، دانشگاه الزهرا در اهداف «رشد اقتصادی» و «مشاغل شایسته» موفق به قرار گرفتن بین 200 دانشگاه برتر جهان و در اهداف «بدون گرسنگی»، «اقدام برای اقلیم» و «زیستن پایدار در آب» موفق به کسب رتبه‌ 300-201 شده است.
نتایج این رتبه‌بندی، اولین بار در سال 2019 منتشر شده و در سال 2023پنجمین ویرایش آن منتشر شده است که بر اساس آخرین نسخه منتشر شده، 1591 دانشگاه از 94 کشور دنیا در آن شرکت کرده و مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.
این رتبه‌بندی به ارزیابی اثرگذاری اجتماعی و اقتصادی دانشگاه‌ها به منظور تحقق توسعه پایدار توسط موسسات آموزش عالی، می‌پردازد. مؤسسه تایمز در خصوص این رتبه‌بندی، با توجه به سه حوزه پژوهش، توسعه و نظارت به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها می‌پردازد.
گفتنی است؛ معیارهای رتبه‌بندی حوزه پژوهش از اطلاعات ارائه شده توسط الزویر (Elsevier) حاصل شده است. در حوزه توسعه از شواهد و مدارکی که از سوی دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف پایداری ارائه شده، استفاده می شود. همچنین ارزیابی هر هدف شامل شاخص‌های آماری است که به منظور ارزیابی عملکرد موسسات، مورد بررسی قرار می‌گیرند.
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+