1401/12/03 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_photo3511238543-b9cb9a9e-12fd-40ab-aa89-83fecb3ec2e2.jpg
کسب مدال نقره توسط اعضای انجمن علمی دانشجویی رباتیک و مکاترونیک دانشگاه الزهرا در سیزدهمین دورۀ نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی اختراعات کشور کویت
در سیزدهمین دورۀ نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی اختراعات کشور کویت (IIFME 2023)، خانم‌ها دنیا خوبانی و مریم فتحی اعضای انجمن علمی دانشجویی رباتیک و مکاترونیک دانشگاه الزهرا موفق به کسب مدال نقره شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، این مسابقات در بهمن‌ماه 1401 (فوریه 2023) با حضور 200 مخترع از 25 کشور جهان زیر نظر و حمایت مستقیم امیر کویت، دولت و باشگاه علمی کشور کویت، فدراسیون بین‌المللی مخترعین و با حمایت سازمان‌های علمی و تحقیقاتی و مراکز مرتبط با مخترعین در کشور کویت برگزار شد.
آمار بازدیدکنندگان از این نمایشگاه به طور میانگین حدود بیست هزار نفر اعلام شده که در حدود نیمی از این بازدیدکنندگان متخصصین و سرمایه‌گذاران کارخانه‌ها و مراکز مهم تولیدی و علمی هستند.
لازم به ذکر است؛ آقای دیوید تاجی مشاور ارشد استراتژی و برنامه‌ریزی فدراسیون جهانی IFIA و نمایندۀ فدراسیون جهانی ایفیا در سوئیس نیز در امسال در مسابقات کویت حضور داشتند و طرح‌های برتر را بررسی کردند.

تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+