دانشگاه الزهرا

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی؛ کارگاه‌های تخصصی روابط عمومی دانشگاه الزهرا برگزار شد

ارسال شده در تاریخ 1401/03/23

روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س) به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی، چهار کارگاه تخصصی با موضوع: تهیه و ساخت کلیپ، خبرنویسی، پخش زنده و عکاسی با موبایل را ویژه رابطین روابط عمومی برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، کارگاه "تهیه و ساخت کلیپ" با تدریس خانم زهرا جعفری کارشناس روابط عمومی و سارا سلطانی دانشجوی دکتری دانشگاه با محورهای روایت شناسی، ویژگی‌های محتوای کلیپ و ساخت و تدوین کلیپ در تاریخ 7 خردادماه 1401 بصورت مجازی برگزار شد.
کارگاه دوم نیز با عنوان "خبرنویسی" با تدریس خانم زهرا حامدی کارشناس روابط عمومی دانشگاه با محورهای تعریف خبر، معرفی عناصر مهم خبری و اصول کاربردی خبرنویسی در تاریخ 8 خردادماه 1401 بصورت مجازی برگزار شد.
همچنین، کارگاه "عکاسی با موبایل" نیز با تدریس خانم مهیا چراغعلی کارشناس مسئول روابط عمومی با محورهای شناخت نور، ترکیب‌بندی و عکس خلاق در تاریخ 10 خردادماه در سالن اندیشه دانشگاه برگزار شد.
کارگاه پایانی نیز با عنوان "پخش زنده" با تدریس آقای محمدمهدی فلاح کارشناس روابط عمومی در تاریخ 18 خردادماه با محورهای کار کردن با نرم افزار OBS Studio، تنظیمات پخش زنده و ارائه توضیحاتی درخصوص گونه‌های مختلف محتوای پخش زنده بصورت مجازی برگزار شد.
گفتنی است؛ از سوی مدیریت برنامه، بودجه و تحول سازمانی دانشگاه الزهرا به رابطین شرکت کننده در این کارگاه‌ها گواهی معتبر اعطا می شود.

لینک خبر و کارگاه های برگزار شده:

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_default_block8946
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+