افتخارآفرینی عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا در دومین رویداد بانوی مدرس

ارسال شده در تاریخ 1399/11/16
افتخارآفرینی عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا در دومین رویداد بانوی مدرس

دکتر آمنه خدیور به عنوان برگزیده بخش پژوهش دومین رویداد بانوی مدرس دانشگاه تربیت مدرس اتتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، دومین رویداد بانوی مدرس توسط انجمن دانش آموختگان دانشگاه تربیت مدرس به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) روز چهارشنبه 15 بهمن‌ماه برگزار شد.

در این رویداد بانوان دانش آموخته دانشگاه تربیت مدرس در دو بخش کارآفرینی (تمام رشته ها) و بخش پژوهش (رشته های مرتبط با علوم انسانی، علوم پایه، علوم پزشکی، علوم زیستی، فنی-مهندسی و هنر) به رقابت پرداختند و مستندات ارسالی از سوی شرکت‌کنندگان داوری شد.

براساس نتایج اعلام شده، دکتر آمنه خدیور عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا به عنوان برگزیده بخش پژوهش در رده سنی زیر 40 سال انتخاب شد.

لازم به ذکر است؛ در پایان این رویداد، از برگزیدگان هر بخش در دو رده سنی زیر 40 سال و بالای 40 سال، در مراسمی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_default_block8946
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+