دانشگاه الزهرا

با تلاش عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا؛ نرم افزار "تشخیص و غربالگری بیماری کوید 19" طراحی و ساخته شد

ارسال شده در تاریخ 1399/10/24
با تلاش عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا؛  نرم افزار

نرم افزار "تشخیص و غربالگری بیماری کوید 19" براساس طرح پژوهشی "آنالیز گفتار بیماران مبتلا به کوید 19 به منظور امکان سنجی تشخیص زود هنگام بر اساس نتایج بررسی های آکوستیکی و هوش مصنوعی" که با تلاش دکتر ماندانا نوربخش عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا به عنوان مجری طرح، در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تصویب شده بود، طراحی و ساخته شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، در این طرح که حاصل فعالیت پژوهشی گروهی از محققان دانشگاه الزهرا (س)، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله اعظم، دانشگاه جندی شاپور اهواز و پایگاه مرکز اطلاع رسانی جهاد دانشگاهی است، ابتدا صدای مبتلایان در مقایسه با صدای افراد سالم مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به تفاوت های معنادار بین صدای افراد مبتلا و سالم، نرم افزار "تشخیص و غربالگری بیماری کوید 19" با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی با صحت تشخیص 90/5 % طراحی و تولید شد.
گفتنی است؛ در این طرح دکتر ماندانا نوربخش به عنوان مجری طرح، دکتر مارال آسیائی دانش‌آموخته دانشگاه الزهرا، دکتر امیر واحدیان عظیمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله الاعظم، سید شهاب آتشی دانشگاه جندی شاپور، عبدالصمد کرامت فر پایگاه مرکز اطلاع رسانی جهاددانشگاهی نیز به عنوان اعضای اصلی طرح حضور داشتند.
این نرم افزار در حال حاضر از طریق آدرس https://corona.alzahra.ac.ir/rec در دسترس است.

حضور خانم دکتر ماندانا نوربخش در خبر 20 شبکه 4 سیما

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_default_block8946
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳