برگزاری کارگاه الفبای نیک زیستی
ارسال شده در تاریخ 1399/07/22
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت هفته سلامت روان اقدام به برگزاری کارگاه آنلاین تحت عنوان " الفبای نیک زیستی" کرده است . این کارگاه که در راستای اجرای تفاهم نامه با دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت کشور با دانشگاه الزهرا(س) می باشد در روز سه شنبه 99/7/22 از ساعت 8 الی 10 در سامانه مجازی ادوبی کانکت مرکز مشاوره دانشجویی برگزار شد. در این کارگاه، خانم مژگان آذرخش روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) نکاتی در زمینه نیک زیستی، مهارت های لازم در این حوزه، عوامل کاهنده نیک زیستی، شادکامی، بهزیستی ، احساس نشاط ارائه کرده و راهکارهایی جهت شادتر زیستن در این ایام را ارائه نمودند . در میان طرح نکات، زمان هایی برای پرسش و پاسخ در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت تا مسایل خود را مطرح نموده و از مشاوره در این حوزه بهره مند شوند. این کارگاه که با استقبال خوب دانشجویان و کارکنان دانشگاه الزهرا(س) همراه شد در ساعت 10 به پایان رسید.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_default_block8946
تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+