1399/05/07 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_rotbe99-copy--518b8d2b-6d4f-4e1d-86c3-d593f0182d17.jpg
ارتقاء 102 پله ای جایگاه جهانی دانشگاه الزهرا در جدید ترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس
براساس آخرین نتایج نظام رتبه‌بندی وبومتریکس (جولای 2020)، دانشگاه الزهرا با 102 پله ارتقا، در میان بیش از 30000 موسسه آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی، موفق به کسب رتبه 2060 جهانی شده است.

به گزارش روابط عمومی، به استناد بررسی های مرکز ارزیابی و پایش عملکرد دانشگاه الزهرا
نظام رتبه بندی وبومتریکس از سال 2004، شروع به فعالیت کرده است. این رتبه بندی هر شش ماه یکبار، بیش از 30000 موسسه آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی را در سطح جهانی مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می دهد. این رتبه بندی با استفاده از شاخص‌های وب سنجی میزان تعهد دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی در خصوص انتشار علم در وب سایت را نمایان می سازد. از جمله مهمترین اهداف این رتبه بندی؛ افزایش حضور دانشگاه‌ها در فضای مجازی، ایجاد انگیزه بیشتر به جهت انتشار حداکثری علم و دانش در اینترنت و در نتیجه دسترس پذیرکردن آگاهی و اطلاعات علمی برای دانش پژوهان و علاقمندان است.
بر اساس جدیدترین رتبه بندی وبومتریکس (جولای 2020)، دانشگاه الزهرا در میان بیش از 30000 موسسه آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی با 102 پله بهبود، رتبه 2060 جهانی را کسب نموده‌است.
معیارهای مورد ارزیابی در این رتبه بندی شامل قابلیت مشاهده‌پذیری وب سایت توسط دیگران، اندازه صفحات وب، تعداد ارجاعات از نویسندگان برتر، تعداد مقالات پر استناد (جز 10 درصد برتر) می باشد. که خوشبختانه دانشگاه الزهرا توانسته است در این معیارها عملکرد بهتری نسبت به قبل داشته باشد.
شایان توجه است از آنجایی که حضور دانشگاه‌ها در وب سایت، شاخصی قابل اعتماد از عملکرد جهانی و اعتبار دانشگاه‌ها به شمار می‌آید میزان و چگونگی حضورشان در وب سایت به عنوان یکی از شیوه های مهم و غیر مستقیم برای اندازه‌گیری و پایشِ تحقق ماموریت آنان (تدریس، انتقال، تحقیق) مورد توجه قرا می گیرد، لذا بهبود رتبه دانشگاه در این رتبه بندی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
عملکرد دانشگاه الزهرا طی دو دوره اخیر به شرح زیر می‌باشد:

تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+