دانشگاه الزهرا
1398/11/05 /Dorsapax//Data/Sub_0/File/Resize/enews_EToolsFile_ravayat2-2aa16a71-4a12-422e-9386-15f6e15b4529.jpg
کارگاه روایت شناسی

مدرس

زمان

ساعت

عنوان کارگاه

مکان برگزاری

شرح کارگاه

دکتر سینا اسکندری

7بهمن

12- 9

روایت شناسی و تولید محتوای چند رسانه ای

(تبدیل مقاله و پایان نامه به زبان سمعی بصری)

مرکز نواوری و شکوفایی

با توجه به رشد روزافزون تولید مقالات علمی در جهان، فناوری اطلاعات ابزارهایی کم‎نظیر جهت افزایش رویت‎پذیری تولیدات علمی در اختیار افراد قرار داده است. از جمله این ابزارها تولیدات چندرسانه‎ایها هستند که با جذابیت‎های بصری در تسریع روند افزایش رویت‎پذیری سهم به‎سزایی را دارا می باشند..

روایت زیربنای هر نوع بحث فرهنگی، علمی، اجتماعی و ... است. شناخت اصول اولیه روایت به پژوهشگران کمک می کند ایده خود که در دنیای آکادمیک به مقاله، پروپوزال و یا پایان نامه تبدیل شده است را به زبان سمعی بصری برای مخاطب عام بیان کنند. با توجه به محبوبیت شبکه های اجتماعی و استقبال کاربران از این شبکه ها، تولیدات باید همسوی ذائقه مخاطبین طراحی شود تا بازدید بیشتری از آن انجام پذیرد و طرح از محیط آکادمیک به جامعه انتقال پیدا کند.

از این رو معاونت پژوهشی با همکاری روابط عمومی دانشگاه الزهرا کارگاهی با عنوان روایت‎شناسی توسط یکی از پژهشگران دروه پسا دکترا که دوره دکترای تخصصی اش را در زمینه روایت شناسی رسانه گذرانده است، برگزار خواهد کرد.

این کارگاه که ویژه اسایتد، دانشجویان دکتری و پسا دکتری تدارک دیده شده است به آموزش چگونگی تبدیل تولیدات چندرسانه‎ای همراه با آموزش عملی گام به گام تهیه آن با ابزارهایی ساده خواهد پرداخت و درنهایت به شرکت‎کنندگان این کارگاه کمک خواهد شد تا طرح های علمی خود را به زبان سمعی بصری تولید کنند.

تهران، خيابان ده ونك، دانشگاه الزهرا ( س )
كدپستي : ۱۹۹۳۸۹۳۹۷۳
تلفن : ۹۸۲۱۸۸۰۴۴۰۴۰+