۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

انتصاب دکتر سعید رضائی شریف آبادی به سمت ریاست انجمن علمی کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران

ارسال شده در تاریخ 1400/09/18

دکتر سعید رضایی‌شریف آبادی استاد محترم گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا(س) و دبیر شورا و رئیس کارگروه آرشیو، شورای آرشیو و موزه دانشگاه الزهرا(س)، به سمت ریاست انجمن علمی کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران منصوب شدند.

ایشان بنیانگذار رشته مطالعات آرشیوی، عضو هیئت موسس انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران و رئیس سابق این انجمن، به ریاست دوره هشتم انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران برگزیده شده است.
وی تا کنون آثار علمی و پژوهشی بسیاری در حوزه کتابداری، اطلاع‌رسانی و آرشیو داشته است که از جمله آن‌ها میتوان به: اخلاق حرفه‌ای در کتابداری و اطلاع‌رسانی، آرشیو، کتابخانه و موزه: وجوه اشتراک و افتراق، چکیده پایان‌نامه‌های دانشگاه علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه الزهرا(س)، ترویج علم: چشم‌اندازها، فرصت‌ها، چالش‌ها، درآمدی بر مفاهیم استانداردها و نرم‌افزارهای آرشیوی، کدگذاری اسناد آرشیوی و... اشاره کرد.

تهران،خیابان ده ونک، روبروی درب اصلی دانشگاه‌الزهرا(س)، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی
    کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188049937+ فاکس : 982188041464+