۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
1400/03/04
اطلاعیه متقاضی میهمان دانشگاه شهید باهنر کرمان
1. اﯾﻦ داﻧﺸﮕﺎه ﺻﺮﻓﺎً ﺗﻘﺎﺿﺎﻫﺎی ﺛﺒﺖ ﺷﺪه در ﺳﺎﻣﺎﻧﻪ ﻧﻘﻞ و اﻧﺘﻘﺎل وزارت ﻋﺘﻒ را ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﻣﯽدﻫﺪ و ﺑﻪ درﺧﻮاﺳﺖﻫﺎی ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺗﺮﺗﯿﺐ اﺛﺮ ﻧﺨﻮاﻫﺪ داد.
2. ﻧﺘﺎﯾﺞ درﺧﻮاﺳﺖﻫﺎی ﻧﻘﻞ و اﻧﺘﻘﺎل در زﻣﺎن ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺷﺪه ﺻﺮﻓﺎً در ﺳﺎﻣﺎﻧﻪ اﻋﻼم ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ و داﻧﺸﮕﺎه اصفهان از ارﺳﺎل ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻣﻌﺬور اﺳﺖ.
4. رﯾﺰ ﻧﻤﺮات داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻣﯿﻬﻤﺎن ﺗﻨﻬﺎ ﭘﺲ از ﺗﺴﻮﯾﻪ ﺣﺴﺎب داﻧﺸﺠﻮ ﺑﺎ این داﻧﺸﮕﺎه ارﺳﺎل ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.
5. ﺗﻘﺎﺿﺎی ﺗﻤﺪﯾﺪ ﻣﯿﻬﻤﺎن داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﺗﻨﻬﺎ در ﺻﻮرت ﻣﻮاﻓﻘﺖ داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺒﺪأ و ﮐﺴﺐ ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﻣﻄﻠﻮب از ﻧﻈﺮ ﮔﺮوه آموزشی دانشگاه اصفهان ﻗﺎﺑﻞ ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺖ.
6. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ درج ﻧﺘﺎﯾﺞ ﻧﻘﻞ و اﻧﺘﻘﺎﻻت در ﺳﺎﻣﺎﻧﻪ ﻣﯿﻬﻤﺎن و اﻧﺘﻘﺎل در زﻣﺎن ﻣﻘﺮر، این داﻧﺸﮕﺎه از ﭘﺎﺳﺦﮔﻮﯾﯽ ﺑﻪ ﻣﺘﻘﺎﺿﯿﺎن ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺣﻀﻮری ﻣﻌﺬور اﺳﺖ.
7. مسئولیت اخذ موافقت دانشگاه مبدا با فهرست دروس اخذ شده در این دانشگاه به عهده دانشجوی میهمان است.
تعداد بازدید:

تهران،خیابان ده ونک، روبروی درب اصلی دانشگاه‌الزهرا(س)، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی
کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188049937+ فاکس : 982188041464+