دانشگاه الزهرا، دانشکده الهیات

کارگاه آموزش Word مقدماتی

انجمن علمی دانشجویی تاریخ فرهنگ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه الزهرا برگزار کرد آموزش وورد مقدماتی: مدرس خانم مرضیه یوسفی

انجمن علمی دانشجویی تاریخ فرهنگ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه الزهرا برنامه‌ای با عنوان «کارگاه آموزش Word مقدماتی» با تدریس خانم مرضیه یوسفی برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی در روز سه شنبه، اول خرداد 1403 در اتاق 401 دانشکده الهیات با همراهی دکتر زینب فضلی، استاد گروه، برگزار کرد. این کارگاه ضمن مباحث روش تحقیق مقطع کارشناسی دانشجویان این رشته با هدف کسب مهارت‌های لازم در نگارش تکلیف مربوط به این درس برگزار شد و در آن برخی از قابلیت‌های نرم افزار Word با انجام مثال‌های کاربردی به دانشجویان آموزش داده شد.

تاریخ:
1403/02/30
تعداد بازدید:
منبع:
گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir