برگزاری دوره ویراستاری

گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی

دوره ویراستاری ذیل «طرح رهیاب» با همکاری مرکز کارآفرینی و نوآوری و گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی دانشگاه الزهراء برگزارشد.

این دوره با هدف آموزش مهارت های تخصصی مورد نیاز دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی به مدت 5 جلسه از 7 اردیبهشت تا 4 خرداد 1402 به صورت مجازی برگزار شد. مبانی و اصول ویراستاری عمومی و تخصصی و نیز مسائل مهمی که دانشجویان در نگارش پژوهش‌های تخصصی باید بدان توجه نمایند، از جمله سرفصل های این دوره بود. همچنین به مباحث کلیات و اهمیت ویراستاری، اهمیت استفاده از واژگان فارسی در نگارش یک متن، اهمیت نمادهای نشانه‌گذاری و فاصله‌گذاری در ویراستاری فارسی پرداخته شد. لازم به ذکر است این دوره علاوه بر شرکت دانشجویان رشته تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، با استقبال دانشجویان دیگر رشته های دانشکده الهیات نیز همراه بود.

تاریخ:
1402/03/10
تعداد بازدید:
منبع:
گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir