دانشگاه الزهرا، دانشکده الهیات

تجربه راه اندازی کسب و کار اینترنتی

روز سه شنبه، 25 اردیبهشت ماه 1403 در اتاق 301 دانشکده الهیات برنامه «تجربه راه اندازی کسب و کار اینترنتی» توسط انجمن علمی دانشجویی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی برگزار شد.

انجمن علمی دانشجویی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی با همکاری مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه الزهرا(س) برنامه ای با عنوان «تجربه راه اندازی کسب و کار اینترنتی» با حضور خانم سیده ریحانه سید ابراهیمی در روز سه شنبه، 25 اردیبهشت ماه 1403 در اتاق 301 دانشکده الهیات برگزار کرد. در این نشست خانم سید ابراهیمی ابتدا درباره روند راه اندازی کسب و کار اینترنتی با مشارکت دو نفر دیگر از دوستان خود در دوران تحصیل در مدرسه توضیحاتی دادند. ایشان با اشاره به برخی موانع و مشکلات موجود در این مسیر از لذت بخش بودن این کار و تجربه‌های فراوانی که در طی چندین سال از کسب و کار اینترنتی شان اندوخته بودند، برای حاضران صحبت کردند. عمده محصولات به فروش رسیده کسب و کار اینترنتی ایشان از نوع محصولات فرهنگی بوده و این فعالیت به رغم فراز و نشیب های فراوان همچنان ادامه دارد. تجربه های خانم ابراهیمی برای حاضران در این نشست بسیار جالب توجه بود و مورد استفاده دانشجویان قرار گرفت.

تاریخ:
1403/02/26
تعداد بازدید:
منبع:

گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir