مشاوره تحصیلی به مثابه فرصتی شغلی به روایت دانشجوی تاریخ و تمدن ملل اسلامی

انجمن علمی دانشجویی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی در روز سه شنبه، 11 اردیبهشت ماه 1403 در اتاق 301 دانشکده الهیات برگزار کرد.

انجمن علمی دانشجویی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی با همکاری مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه الزهرا(س) برنامه ای با عنوان «مشاوره تحصیلی به مثابه فرصتی شغلی به روایت دانشجوی تاریخ و تمدن ملل اسلامی» با حضور خانم الهام کشاورزی-دانشجوی ورودی 1400 کارشناسی رشته تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی- در روز سه شنبه، 11 اردیبهشت ماه 1403 در اتاق 301 دانشکده الهیات برگزار کرد. در این نشست خانم کشاورزی درباره علاقمندی خود به داشتن شغل و کسب درآمد از 13 سالگی و تلاش‌ها و سختی‌هایی که در این مسیر همراه با تحصیل در مدرسه طی کرده بود، برای حاضران صحبت کرد. او پس از ارائه این تجربیات، به ارائه توضیحاتی دربارۀ شغل کنونی خود (مشاور تحصیلی) پرداخت و با احساس رضایت از این حوزه کاری، به مهارت‌های ضروری که برای این حرفه لازم است، وظایفی که یک مشاور بر عهده دارد، امتیازات، مزایا و معایب شغل مشاور تحصیلی بودن برای حاضران و مخاطبان برنامه مطالبی را بیان کرد. انتقال تجربیات خانم کشاورزی، از دانشجویان مقطع کارشناسی تاریخ و تمدن ملل اسلامی برای حاضران در جلسه بسیار جالب و مفید بود.

تاریخ:
1403/02/12
تعداد بازدید:
منبع:

گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir