نشست علمی "مولانا و تلاقی معنویت گرایی هندی و اسلامی"

ارسال شده در تاریخ 1402/03/10
نشست علمی

سخنرانی پروفسور بلرام شکلا به دعوت از گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا(س)
گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا(س) با همکاری مرکز فرهنگی سوامی ویوکانند نشست "مولانا و تلاقی معنویت گرایی هندی و اسلامی" را با سخنرانی پروفسور بلرام شکلا (Balram Shukla) مدیر مرکز فرهنگی سوامی ویوکاناندا برگزار می‌کند.
همچنین دکتر حجت الله جوانی رئیس گروه پژوهشی مطالعات هند دبیر علمی این نشست خواهد بود.
علاقه مندان می توانند به دو صورت مجازی (پیوند ورود به نشست) و حضوری در روز چهارشنبه 10 خرداد 1402 ساعت 13 الی 15 در این نشست شرکت کنند.
معرفی سخنران نشست:
دکتر بَلرام شُکلا عضو هیأت علمی و استاد زبان و ادبیات سانسکریت دانشگاه دهلی‌ و عضو هیأت امنای کتاب‌خانه‌ی رضا رام‌پور، تا کنون دو کتاب با عناوین «ادبیات نوین سانسکریت» و «عشق و آتش در ایران» تألیف کرده است. وی جوایز متعدّدی در هندوستان و ایران به دلیل فعالیت‌های ادبی‌ کسب نموده و از منظر تسلّط هم‌زمان بر ادب سانسکریت، هندی، فارسی، اردو و انگلیسی یکی از چهره‌های آکادمیک فعّال و نام‌دار هند به شمار می‌رود. ترجمه‌ی موزون آثاری از حافظ، مولوی و سعدی به زبان سانسکریت، از دیگر اقدامات خلاقانه‌ی اوست.

tempShow
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان مرکزی، معاونت پژوهش و فناوری کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 india@alzahra.ac.ir