سخنرانی دکتر جوانی در سازمان ارتباطات اسلامی

ارسال شده در تاریخ 1402/12/02
سخنرانی دکتر جوانی در سازمان ارتباطات اسلامی

در دهم‌ بهمن ماه 1402به دعوت گروه ادیان سازمان ارتباطات اسلامی، آقای دکتر حجت الله جوانی برای ریاست و معاونین و اعضای سازمان مبادرت به ایراد سخنرانی کردند.
ایشان در این سخنرانی، به تببین بایسته‌ها، لوازم و شرایط ارتباطات و تعاملات ادیانی و فرهنگی پرداختند. دکتر جوانی در دو حوزه مباحث نظری و ارایه راهکارهای عملی برای ایجاد پیوندهای فکری و تعاملات فرهنگی با سرزمین هند و جریان‌های رایج در آن پرداختند. پس از سخنرانی ایشان، معاونت محترم گروه ادیان آقای دکترعامری و رایزن سابق فرهنگی ایران جناب آقای دکترربانی و تعداد دیگری از مسئولین محترم سازمان پرسش‌های خود را مطرح نمودند و سپس آقای دکترجوانی به پرسش‌های مطرح شده پاسخ دادند.

• 2_0
  • 3_0

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان مرکزی، معاونت پژوهش و فناوری کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+