دیدار اعضای گروه پژوهشی هند با رایزن جدید ایران در هند

ارسال شده در تاریخ 1401/12/21
دیدار اعضای گروه پژوهشی هند با رایزن جدید ایران در هند

دیدار اعضای گروه پژوهشی هند با رایزن سفیر ایران در هند

مدیر و اعضای گروه پژوهشی مطالعات شبه قاره هند در روز یکشنبه 1401/12/21 با رایزن فرهنگی ایران در هند، آقای دکتر فرید، ریاست سازمان فرهنگی و ارتباطات اسلامی و آقای دکتر طاهری دیدار نمودند.

در این دیدار که به تقاضای آقای دکتر فرید صورت گرفت، مدیر گروه پژوهشی مطالعات هند، آقای دکتر حجت اله جوانی گزارشی از فعالیت های انجام گرفته در گروه اعم از چاپ کتاب ها، مقالات، نشست ها و وبینارها مطرح نمودند و در زمینه انجام تعاملات دانشگاهی پیشنهادات ذیل را ابراز کردند:
1. تدریس مشترک با اساتید هندی معرفی شده از سوی رایزنی فرهنگی ایران در در دهلی نو
2. چاپ و نشر مقالات مشترک با اساتید دانشگاه های هند
3. ایجاد زمینه های انجام فرصت های مطالعاتی کوتاه مدت برای اساتید ایرانی و هندی به پیشنهاد گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا و رایزنی فرهنگی ایران در هند
4. زمینه سازی انجام دیدارهای علمی بین اعضای هیات علمی و اساتید هندی به پیشنهاد رایزنی فرهنگی ایران و هند
5. آمادگی گروه پژوهشی مطالعات هند برای انجام رساله های دانشجویی مرتبط با حوزه شبه قاره
6. پیشنهاد برگزاری همایش تخصصی در خصوص مطالعات شبه قاره به صورت مشترک با رایزنی فرهنگی ایران درهند
آقای دکتر فرید نیز ضمن اظهار علاقه به انعقاد تفاهم نامه با مرکز پژوهش مطالعات هند در خصوص همکاری های آتی پیشنهاداتی به شرح ذیل مطرح نمودند:
1. امکان مشارکت اعضای مرکز پژوهشی مطالعات هند در نشر مجله علمی به عنوان اعضای تحریریه
2. امکان تبادل استاد جهت تدریس اساتید مرکز در دانشگاه های هند یا دعوت از اساتید هندی از طریق رایزنی برای حضور در دانشگاه الزهرا (س)
3. امکان جذب دانشجویان هندی در دانشگاه الزهرا (س) با توجه به علایق موجود در هند
4. برگزاری همایش مشترک مرکز و رایزنی ایران در هند در خصوص زمینه های تخصصی مربوط به هند
5. آقای دکتر طاهری هم در خصوص همکاری بین مرکز و نهادهای فرهنگی پیشنهاد کردند که مرکز مطالعات هند مبادرت به تاسیس مجله تخصصی در زمینه هندشناسی نماید.
ایشان همچنین در خصوص ارتباط بیشتر مرکز پژوهش به عنوان یک مرکز تخصصی با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بیان کردند که چنانچه بتوان بانک اطلاعاتی از تخصص اعضای هیات علمی مرتبط با هند فراهم آورد، سازمان می تواند با برگزاری نشست های علمی شبه قاره از این بانک اطلاعاتی بهره مند گردد.

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان مرکزی، معاونت پژوهش و فناوری کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
     india@alzahra.ac.ir