گزارش وبینار "بنیادگرایی دینی،دلایل و راهکارهای آن با استناد به اندیشه های ویوکاناندا"

ارسال شده در تاریخ 1400/09/21
گزارش وبینار

وبنیار "بنیادگرایی دینی، دلایل و راهکارهای آن با استناد به اندیشه های ویوکاناندا" توسط  گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا(س) با سخنرانی جناب آقای دکتر حجت اله جوانی و سخنرانی جناب آقای دکتر آبهی کومار سینگ در روز دوشنبه 8 آذرماه 1400 برگزار شد.

گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا(س) وبنیار "بنیادگرایی دینی، دلایل و راهکارهای آن با استناد به اندیشه های ویوکاناندا" را با هدف ارتقاء سطح علمی دانشجویان در زمینه مطالعات هند با سخنرانی جناب آقای دکتر حجت اله جوانی و سخنرانی جناب آقای دکتر آبهی کومار سینگ در روز دوشنبه 8 آذرماه 1400 از ساعت10 الی 12 با حضور 32 نفر از علاقمندان در فضای ال ام اس برگزار کرد.
این برنامه آموزشی با سخنرانی جناب آقای دکتر حجت اله جوانی مدیر محترم گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا(س) و با حضور و سخنرانی جناب آقای دکتر آبهی کومار سینگ رایزن علمی هند در تهران و با حضور اساتید گرامی و انجمن علمی و دانشجویان سایر دانشگاه ها و علاقمندان به اجرا رسید، سخنرانی اساتید گرامی تقریباً 120 دقیقه طول کشید و در پایان دانشجویان گرامی سوالات خود را مطرح کردند.

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان مرکزی، معاونت پژوهش و فناوری کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
     india@alzahra.ac.ir