گزارش وبینار "معنویت در دوران معاصر"

ارسال شده در تاریخ 1400/07/27
گزارش وبینار

گزارش وبینار خانم دکتر کامینی گوگری تحت عنوان "معنویت گرایی معاصر" مورخ 22 مهر ماه 1400 در دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا(س)
 وبینار خانم دکتر کامینی گوگری تحت عنوان "معنویت گرایی معاصر" توسط انجمن علمی گروه ادیان و عرفان و گروه مطالعات هند و گروه ادیان و عرفان دانشکده الهیات با ترجمه خلاصه سخنرانی توسط دبیر و مترجم وبینار آقای دکتر حجت الله جوانی در تاریخ 22 مهرماه 1400 برگزار شد.
خانم دکتر گوگری در این سخنرانی در خصوص پیشینه معنویت گرایی در آموزه های دینی هندویی و همچنین اهمیت تفسیر عرفانی متون ودایی و سپس ظهور آیین جاینی صحبت کردند.
ایشان در ادامه از عناصر و مولفه های معنویت گرایی در آیین جاینی در گذشته و حال صحبت کردند. به عقیده خانم گوگری اندیشه عدم آزار موجودات زنده اندیشه ای کهن نیست و در عصر حاضر توسط خانم چاندانجی به صورت یک حرکت مثبت تلقی شده و مصادیق آن شامل همه گونه مساعدت به انسان ها فارغ از تبعیض های مختلف است .

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان مرکزی، معاونت پژوهش و فناوری کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
     india@alzahra.ac.ir