دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا

سخنرانی دکتر حجت‌الله جوانی در مرکز فرهنگی سوامی ویوکانندا

سخنرانی دکتر حجت‌الله جوانی در مرکز فرهنگی سوامی ویوکانندا با عنوان «سوامی ویوکانندا: فیلسوفی جاودانه»

روزچهارشنبه، 4 بهمن، ساعت 15 درمرکز فرهنگی سوامی ویوکانندا دکتر حجت‌الله جوانی، دکترای ادیان و عرفان تطبیقی از دانشگاه علیگر (AMU)، دانشیار گروه ادیان و عرفان، دانشگاه الزهراس سخنرانی با عنوان: «سوامی ویوکانندا: فیلسوفی جاودانه» داشتند.
سوامی ویوکانندا یکی از مهم‌ترین متفکران هند در قرون اخیر است. او اندیشه‌ای پویا و خلاق داشت و در طول فعالیت‌های فکری و فلسفی خود کوشید روحی تازه در کالبد دین هندویی بدمد و این دین را از پرداختن به اعتقادات نظری به مقوله‌ای موثر در حیات اجتماعی هند و هندوها مبدل کند. سوامی ویوکانندا با بهره بردن از مولفه‌های معنوی، و با اتکا به تجربه‌های روحانی و دینی، کوشید روایتی به روز از آیین هندو، که دینی بسیار قدیمی است، ارائه کند.
नमः श्रीयतिराजाय विवेकानन्दसूरये।
सच्चित्सुखस्वरूपाय स्वामिने तापहारिणे॥
******
Swami Vivekananda Culture Centre, Indian Embassy Tehran organises the lecture
‘Swami Vivekananda: A Perennial Philosopher’
at its premises on 24th January 2024.
The lecture will be delivered by Dr. Hojjatolah Javani, Associate Professor, Theology (Religions and Mysticism), Al-Zahra University, Tehran. Dr. Javani, Ph.D., Religions and Mysticism, Aligarh Muslim University, has been teaching at Al-Zahra University, Tehran for 22 years. He has translated books on Hinduism and Mahatma Gandhi into Persian. His last book, ‘Religion Today’, is a translation of collected essays written by Swami Vivekananda and other contemporary Hindu thinkers.
*
Swami Vivekananda is one of the most important philosophical figures of India in recent centuries. He has a dynamic and creative thought. In his philosophical endeavors, he tried to instill a new spirit into Hinduism and bring it from the theoretical sphere to the forefront of social life of India and Hindus. Swami Vivekananda tried to make use of spiritual elements and religious and spiritual experiences to introduce a modern narrative of an ancient religion.

تاریخ:
1402/11/08
تعداد بازدید:
منبع:
گروه پژوهشی مطالعات هند
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir