برگزاری نشست "معرفت برتر"

گروه پژوهشی مطالعات هند

برگزاری نشست "معرفت برتر"

به دعوت رئیس گروه پژوهشی مطالعات هند، دکتر حجت اله جوانی، در روز یکشنبه 1402/02/16،  دکتر ملیحه معلم مبادرت به ارائه سخنرانی با عنوان "معرفت برتر" کردند.

در این سخنرانی که همزمان بصورت حضوری و مجازی برگزار شد، میزبان بیش از 40 نفر از دانشجویان و اساتید دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا(س) بود.

در این نشست، خانم دکتر معلم به بررسی مفهوم برتر در تفکر بودایی پرداختند. ایشان با اشاره به مکتب های موجود در دین بودا به تفاوت های این مکاتب در خصوص معرفت برتر اشاره کردند. در مجموع مکاتبی نظیر مهایانه، هنیه یانه و ذن بودیسم، مورد بحث قرار گرفتند و جایگاه تفکر برتر در مقایسه با تفکر و علوم متداول تجربی و منطق را تبیین کردند.

تاریخ:
1402/02/20
تعداد بازدید:
منبع:

گروه پژوهشی مطالعات هند
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir