نشست گروه پژوهشی مطالعات هند با رایزن فرهنگی هند در تهران

گروه پژوهشی مطالعات هند

نشست گروه پژوهشی مطالعات هند با رایزن فرهنگی هند در تهران

در تاریخ 1402/02/06  نشست گروه مطالعات هند با حضور دکتر بلرام شکلا، رایزن محترم فرهنگی هند در تهران با حضور دکتر حجت اله جوانی رییس گروه پژوهشی مطالعات هند ، دکتر زهره توازیانی ریاست دانشکده الهیات، دکتر شاهنگیان، دکترپات و دکتر امینی اعضای گروه پژوهشی مطالعات هند، خانم کرباسچی نماینده مدیر روابط بین الملل دانشگاه الزهرا(س) و خانم مردانی کارشناس پژوهش دانشکده، در دفتر ریاست دانشکده الهیات تشکیل شد.

در ابتدا ریاست دانشکده، دکتر توازیانی معرفی کوتاهی از دانشکده و گروه مطالعات هند داشتند و ابراز امیدواری کردند که در آینده نزدیک گروه مطالعاتی به پژوهشکده مطالعات هند ارتقاء پیدا خواهد کرد.
رئیس گروه پژوهشی مطالعات هند، دکتر جوانی در مورد فعالیت هایی که گروه پژوهشی تاکنون داشته اند شامل نشست‌ها، مقالات در همایش‌ها، دعوت از اساتید خارجی و جهت دهی رساله‌های دانشجویی توضیحاتی ارائه کردند. همچنین اشاره کردند هدف از این نشست‌ها تبادل اطلاعات علمی، عقد تفاهم‌نامه و ایجاد زمینه همکاری بیشتر است.
در ادامه نشست سرکار خانم کرباسچی ضمن پرداختن به عقد تفاهم‌نامه‌های قبلی خواستار پیگیری و تمدید آن ها شدند.
همچنین از ایشان  برای تدریس یک دوره آموزشی زبان سانسکریت و ارایه سخنرانی در خصوص دیدگاه های وحدت گرایانه در مثنوی و مکتب ودانته، در مورد مثنوی و شنکره و بحث های مربوط به وحدت باری و کتابشان برای دانشجویان این دانشکده دعوت بعمل آمد.
در انتها دکتر بلرام شکلا نیز از اعضای گروه مطالعات هند  را به سخنرانی در مرکز فرهنگی هند در تهران دعوت کردند.

تاریخ:
1402/02/13
تعداد بازدید:
منبع:

گروه پژوهشی مطالعات هند
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir