گزارش جلسه تیر ماه گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا (س)

گروه مطالعات هند

بسمه تعالی
گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا (س) در روز چهارشنبه 1 تیرماه 1401 در ساعت 11:30 الی 13:00 با حضور 30 نفر از علاقمندان به صورت مجازی و حضوری جلسه ای را در باب برنامه ریزی ها و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت این گروه برگزار نمود. مباحث مطرح شده در این جلسه عبارت اند از:
-عرض ادب و خیر مقدم
-هدف از تشکیل گروه
-معرفی اعضای گروه
-فعالیتهای انجام شده از تاسیس گروه تا کنون
-راه های ارتباطی گروه
با توجه به روابط فرهنگی و تجاری که از دیرباز کشور ایران و هند با هم داشتند و تجربیات ارزشمندی که آقای دکتر جوانی از تحصیل و زندگی در کشور هند داشتند بر آن شدند که گروه پژوهشی مطالعات شبه قاره هند را با هدف شناخت ظرفیت های دینی، تاریخی و فکری در حوزه ادیان و عرفان، فلسفه و تاریخ به منظور افزایش تعاملات علمی و پژوهشی با دانشگاه های خارج و داخل کشور تاسیس کنند.
این گروه همانطور که ذکر شد با ریاست آقای دکتر جوانی، خانم دکتر توازیانی، خانم دکتر شایانفر، خانم دکتر شاهنگیان، خانم دکتر هوشنگی و خانم دکتر پات تشکیل شد.

تاریخ:
1401/04/05
تعداد بازدید:
منبع:

گروه پژوهشی مطالعات هند
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir