بازدید رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه الزهرا (س) از دانشکده های فنی و مهندسی ،علوم تربیتی و روان شناسی ،ادبیات و علوم اجتماعی اقتصاد

ارسال شده در تاریخ 1403/05/30

در ادامه بازدید و دیدار ریاست دانشگاه با اعضای هیئت علمی دانشکده ها, شنبه 2 تیرماه 1403, دکتر ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا(س) به همراه سایراعضای هیأت رئیسه دانشگاه از دانشکده فنی مهندسی و دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی و3 تیرماه از دانشکده علوم اجتماعی و دانشکده ادبیات بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، در این بازدید ها ریاست دانشگاه و هیأت همراه، ضمن بازدید ازامکانات و فضای دانشکده ها، پیرامون مسائل دانشگاه با اعضای هیأت علمی به گفتگو ,بحث و تبادل نظر پرداختند.
دکتر ناظم بکایی با قدردانی از اقدامات انجام گرفته برای توسعه و اعتلای دانشگاه بیان داشتند که با وجود کارهای بسیار عظیم و دلسوزانه‌، هنوز راه زیادی برای رسیدن به اهداف عملیاتی پیش رو داریم و تأکید نمودند با توجه به نیاز سنجی علمی برای ده سال آینده اعضای هیأت علمی برای تدوین چشم انداز و برنامه 5 و ده ساله به دانشگاه یاری رسانند.

در ابتدای جلسات اعضای هیئت علمی به بیان اهداف و دستآوردهای دانشکده خود پرداخته و همچنین انتظارات خود را بیان نمودند.
در پایان رئیس دانشگاه با تشکر از عملکرد دانشکده ها در پیشبرد اهداف دانشگاه, نسبت به استفاده از ظرفیت اندیشه های علمی، تلاش مستمر و مشارکت فعال اعضای دانشکده و بهره مندی از امکانات موجود، بهره وری، پیشرفت و شکوفایی بیش از پیش اظهار امیدواری کردند .

• 1_0
  • 2_0
  • 3_0
  • 4_0

تلفن: 982188044040+
فاکس: 982188035187+
رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
کدپستی: 1993893973
logo-samandehi
کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.