افتخاری دیگر در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویی توسط تیم تکواندوی دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1403/05/20

یک مدال نقره و یک مدال برنز حاصل کار تیم تکواندوی دانشگاه الزهرا(س) در شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان از تاریخ 15 مرداذ آغاز گردیده و تا 25 مرداد ماه 1403 ادامه دارد.
در این المپیاد فرهنگی ورزشی از تیم تکواندوکار دانشگاه الزهرا (س) خانم الهام حقیقی موفق به کسب مدال نقره ( رتبه نایب قهرمانی) و فاطمه حسینی موفق به اخذ مدال برنز(رتبه سوم) شده اند‌.
ضمن تبریک به جامعه ورزشی دانشگاه الزهرا(س) و مربی گرانقدر آن سرکار خانم آذروند، برای نمایندگان دانشگاه در دیگر رشته های شطرنج، بدمینتون ، کاراته، ووشو و دومیدانی که در حال رقابت هستند نیز آرزوی موفقیت و پیروزی داریم.

#رفاقت_رقابت_رهروراه‌خدمت

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.