افتخارآفرینی دانشگاه الزهرا(س) در سومین جشنواره ملی برهان (ویژه کرسی های آزاداندیشی)

ارسال شده در تاریخ 1403/04/18

آئین اختتامیه سومین جشنواره ملی برهان (ویژه کرسی‌های آزاداندیشی) با حضور دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدمهدی ذوالفقارزاده، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولین دانشگاه علامه‌طباطبائی 17 تیر ماه 1403 در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، رویداد برهان، ارزیابی مجموعه فعالیت‌های حوزه کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه ها در طول سال است. این جشنواره ملی سومین بار است که توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می شود.
لازم است ذکر گردد، با رشد 200 درصدی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها در سال 1402 نسبت به سال گذشته، 686 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که 572 اثر به بخش رقابتی اصلی و 490 اثر به مرحله دوم و مابقی به بخش جانبی جشنواره راه یافت.
به گفته دکتر محمدمهدی ذوالفقارزاده، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و رئیس جشنواره برهان در آئین اختتامیه، 40 داور، آثار راه یافته به جشنواره را بررسی کردند که در حوزه تریبون آزاد از 132 اثر دریافتی، 102 اثر به مرحله نهایی رفت. در بخش مناظره نیز از 152 اثر 99 اثر به مرحله نهایی راه یافت. همچنین در محور مطالبه‌گری از بین 34 اثر 30 اثر به مرحله نهایی رسید.

رتبه هایی که دانشگاه الزهرا (س) در این جشنواره کسب نمود به شرح زیر است:
🔰رتبه سوم در بخش "تریبون آزاد اندیشی" با موضوع مطالبات زنان و وضعیت اجتماعی کشور توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی
🔰رتبه سوم در بخش "پرسش و پاسخ" با موضوع آزادی و حکومت دینی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی
🔰 رتبه چهارم در بخش "مناظره" با موضوع روش تدبری در استخراج مطالب روانشناختی از منظر قرآن کریم توسط انجمن علمی دانشجویی مشاوره

روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س) این افتخار آفرینی را به مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی و جامعه دانشگاهی الزهرا (س) تبریک عرض می کند.

رتبه سوم در بخش تریبون آزاد

رتبه سوم در بخش پرسش و پاسخ

رتبه چهارم در بخش مناظره

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.