همزمان با روز خانواده و تکریم بازنشستگان، مراسم نکوداشت و تکریم پیشکسوتان سال 1402 دانشگاه برگزار شد.

ارسال شده در تاریخ 1403/04/13

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، مراسم نکوداشت و تکریم بازنشستگان سال 1402 همزمان با روز خانواده و تکریم بازنشستگان به همت معاونت اداری و مالی دانشگاه امروز 13 تیر 1403 در سالن پروین اعتصامی، مرکز همایش های بین المللی دانشگاه با حضور دکتر بکائی، رئیس‌ دانشگاه، دکتر عصاری، معاون اداری، مالی و خانم عینی مدیر اداری و پشتیبانی و پیشکسوتان سال 1402 دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر بکائی با تبریک ایام مباهله، روز خانواده و تکریم بازنشستگان، موعد بازنشستگی را شروع فصل جدیدی از زندگی همه خدمتگزاران دانسته و آن را فرصتی برای مرور فعالیت های خود با وجدانی آرام و بدون دغدغه برای این تلاشگران دانستند. ایشان با توصیه به برنامه ریزی جدید و تدبیر برای زندگی متفاوت در پیش رو از حضور در جمع پیشکسوتان ارزشمند دانشگاه ابراز خوشحالی و برای ایشان آرزوی سلامتی و بهروزی کردند.
استفاده از تجربیات پیشکسوتان و دعوت به ثبت خاطرات و پیشنهادات ایشان به عنوان تاریخ شفاهی در تالار افتخارات و مرکز موزه و آرشیو دانشگاه از بخش های دیگر سخنان دکتر بکائی بود.
سخنران دیگر مراسم دکتر عصاری، پیشکسوتان را پشتوانه ای عظیم برای راهبری دانشگاه دانست. معاون اداری دانشگاه، بررسی و بروز رسانی پرونده های تمامی همکاران هیات علمی و غیر هیات علمی دانشگاه و اطلاع رسانی هر گونه تغییر در قوانین و مساعدت در پیشبرد امور اداری بازنشستگان را از امور مورد اهتمام معاونت اداری در ارتباط با پیشکسوتان بیان کرد.
در این جلسه پیشکسوتان سال گذشته دانشگاه، مسائل، درخواست ها و پیشنهادات خود را با مسئولین در میان گذاشتند.
در پایان با اهدای لوح سپاس از حضور پیشکسوتان در جلسه و سالیان خدمت صادقانه و متعهدانه ایشان تقدیر و تشکر شد.

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.