سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیئت علمی برگزیده کشوری/برگزیدگان نمونه کشوری دانشگاه الزهرا (س) جناب آقای دکتریدالله اردوخانی و سرکار خانم دکتر رقیه رستم پور ملکی

ارسال شده در تاریخ 1403/02/11

سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیئت علمی نمونه کشوری با تقدیر از 65 استاد نمونه دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد که 6 نفر از اعضای هیئت علمی برگزیده خانم بودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، امروز (سه‌شنبه) میزبان آیین هر ساله تجلیل از استادان نمونه کشوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از روسای دانشگاه های سراسر کشور ازجمله رئیس محترم دانشگاه الزهرا (س) به همراه معاون محترم آموزشی و برخی از اعضای هیئت علمی بود.
در این مراسم‌ از 65 استاد نمونه کشوری تجلیل شد که جوان‌ترین استاد نمونه در این مراسم 45 ساله و مسن‌ترین آنان نیز که مورد تجلیل قرار گرفت 70 ساله بود.
برگزیدگان نمونه کشوری دانشگاه الزهرا (س) جناب آقای دکتریدالله اردوخانی و سرکار خانم دکتر رقیه رستم پور ملکی بودند. روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را خدمت ایشان تبریک عرض می نماید.

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.