دانشگاه الزهرا(س)؛ دانشگاه برتر یازدهمین جشنواره ملی رویش/ کسب دو رتبه برتر توسط کانون‌های دانشگاه

ارسال شده در تاریخ 1402/12/05

در یازدهمین جشنواره ملی رویش، دانشگاه الزهرا(س) به عنوان دانشگاه برتر این جشنواره انتخاب و مفتخر به دریافت تندیس جشنواره شده و با اهدای لوح تقدیر به دکتر زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه از ایشان تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی رویش روز پنجشنبه (3 اسفندماه 1402) با حضور دکتر زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولان دانشگاهی و استانی، خانواده شهدای کانون‌های فرهنگی هنری، دینی و مذهبی کشور و جمعی از دانشجویان فعال در کانون‌های فرهنگی و هنری 70 دانشگاه کشور در دانشگاه یزد برگزار شد.
در این مراسم، کانون هلال احمر دانشگاه الزهرا(س) در موضوع امداد و نجات هلال احمر شایسته تقدیر شد و کانون هنرهای تجسمی دانشگاه نیز به عنوان کانون برتر برنامه‌ها و ایده‌های خلاقانه کانونی در موضوع دوره خراطی و لایه چینی معرفی گردید.

روابط عمومی به نمایندگی از جامعه علمی دانشگاه الزهرا(س) این موفقیت را به ریاست دانشگاه، سرکار خانم دکتر بکائی، معاون فرهنگی و اجتماعی، سرکار دکتر صادقی، مدیر فرهنگی، سرکار خانم اصلانی و همکاران ایشان در اداره کانون‌ها، سرکار خانم اکبری و دانشجویان فعال در کانون های فرهنگی و اجتماعی تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی مسألت دارد.

لینک خبر

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.