تقدیر از طرح عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) به عنوان طرح برگزیده دانشگاهی/ پژوهشگاهی سال 1402

ارسال شده در تاریخ 1402/11/24

از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طرح‌ دکتر بهرام صادقی بی‌غم عضو هیئت علمی گروه علوم کامپیوتر دانشکده علوم ریاضی دانشگاه الزهرا(س) به عنوان طرح برگزیده دانشگاهی/ پژوهشگاهی سال 1402 انتخاب و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، طرح دکتر بهرام صادقی بی‌غم عضو هیئت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه با عنوان: "شاخص‌های کلیدی عملکرد و سیستم‌های تصمیم یار مبتنی بر علم داده و هوش تجاری" با هدف تعریف و پیاده‌سازی شاخص‌های کلیدی عملکرد برای سنجش بهره‌وری واحدهای مختلف صنعت، پیش‌بینی مصرف مواد، بودجه‌بندی، ارائه برنامه تولید و داشبوردهای کنترلی برای نظارت بر کارخانه و... در شرکت شیرآلات صنعتی میراب اجرا شد.
روابط عمومی به نمایندگی از جامعه علمی دانشگاه الزهرا(س) این موفقیت را ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی مسألت دارد.

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.