کسب رتبه اول جشنواره ملی فردخت کاشان از سوی دانشجوی شعبه ارومیه دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1402/10/13
کسب رتبه اول جشنواره ملی فردخت کاشان از سوی دانشجوی شعبه ارومیه  دانشگاه الزهرا(س)

در چهارمین دوره جشنواره ملی فردخت کاشان، فاطمه ابراهیمی عمران دانشجوی کارشناسی ارشد رشته طراحی پارچه و لباس شعبه ارومیه دانشگاه الزهرا(س) موفق به کسب رتبه اول کشور در بخش طراحی کالکشن اجتماعی خانواده شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی فردخت کاشان، 7 دی‌ماه با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استانی و منطقه کاشان برگزار شد.
در این جشنواره، فاطمه ابراهیمی عمران دانشجوی کارشناسی ارشد رشته طراحی پارچه و لباس شعبه ارومیه دانشگاه الزهرا(س) موفق به کسب رتبه برتر کشور در بخش طراحی کالکشن اجتماعی خانواده شد.
این موفقیت بزرگ را به ایشان و استاد ارجمندشان دکتر الهام عبداللهی و همچنین دانشگاه الزهرا (س) تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.