طی حکمی از سوی رئیس فرهنگستان علوم؛ عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) به عنوان "عضو پیوسته فرهنگستان علوم" منصوب شد

ارسال شده در تاریخ 1402/07/08
طی حکمی از سوی رئیس فرهنگستان علوم؛ عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) به عنوان

طی حکمی از سوی دکتر محمدرضا مخبر دزفولی رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، دکتر نسرین سلطانخواه رئیس دانشکده علوم ریاضی و عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) به عنوان عضو پیوسته این فرهنگستان انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، دکتر زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا (س) طی پیامی، ضمن تبریک این موفقیت، انتخاب ایشان بعنوان نماینده‌ای از اساتید برجسته علمی خانم را مایه مباهات و افتخار دانست.
در این پیام آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
استاد فرهیخته و دانشمند گرامی،
سرکار خانم دکتر نسرین سلطانخواه
با سلام و احترام،
انتخاب شایسته سرکار عالی به عضویت پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران را در این روزهای مبارک میلاد پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد(ص) صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
برای جامعه بزرگ دانشگاه الزهرا(س) انتخاب بانویی دانشمند بعنوان نماینده‌ای از اساتید برجسته علمی خانم مایه مباهات و افتخار است. امید است با تعهد، تلاش و درایت شما، دستیابی دانشگاه الزهرا(س) به قله‌های رفیع پیشرفت و دانش سرعت گیرد.
در سایه تاییدات الهی در عرصه خطیر خدمت به جامعه علمی و اعتلای میهن عزیز اسلامی موفق و موید باشید.»

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.