راهیابی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س) به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز-منطقه 1

ارسال شده در تاریخ 1402/04/12

در مرحله اول بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز-منطقه 1 و آزمون کارشناسی ارشد سال 1402، 23 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه الزهرا(س) پذیرفته شدند و به مرحله نهایی المپیاد راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، آزمون مرحله غیرمتمرکز بیست و هشتمین المپیاد دانشجویی کشور در رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، علوم جغرافیا، علوم اقتصادی، الهیات و معارف اسلامی، علوم تربیتی، حقوق، روان شناسی، علوم زمین، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، آمار، ریاضی، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)، سلول های بنیادی و مهندسی بافت، 15 اردیبهشت سال جاری (مطابق با برنامه زمانی) در10 منطقه دانشگاهی کشور برگزار شد.
بر اساس اعلام نتایج سازمان سنجش، 23 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه الزهرا(س) در این المپیاد پذیرفته شدند که اسامی آن‌ها به شرح زیر می‌باشد:

روابط عمومی به نمایندگی از جامعۀ علمی دانشگاه الزهرا(س)، ضمن عرض تبریک به ایشان، سلامتی و توفیقات روزافزونشان را از درگاه خداوند متعال آرزومند است.

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.